Forum ana sayfa Modelcilik Hava Araçları Whoooooo!

Uçuyorsa buraya

Re: Whoooooo!

Mesajgönderen ZAFER YILMAZ » Çrş Mar 10, 2010 9:12 am

O kanopi fazla kanopi..Uhu-tac ile oraya tutturuldu. Ben kullanacağın kanopi açılabilir olan. (2 parça) Boyama bitince bunu alkolle felan silip fazlalıklar kutusuna alacağım,diğerine ise kırmızı çervece yapıp yerine yapıştıracağım ;)
Tarlalarda biter kamış/Uzar gider vermez yemiş/şol Yemen'de can verenler/Biri Memet biri Memiş..
ZAFER YILMAZ
Hava Araçları Moderatörü

Mesajgönderen ZAFER YILMAZ » Çrş Mar 10, 2010 9:16 pm

Whoooooooo!

Resim
Tarlalarda biter kamış/Uzar gider vermez yemiş/şol Yemen'de can verenler/Biri Memet biri Memiş..
ZAFER YILMAZ
Hava Araçları Moderatörü

Mesajgönderen ZAFER YILMAZ » Cum Mar 12, 2010 2:38 am

Uçağa takacağım ıvır zıvırı boyayıp hazırladım..

2 adet bomba,belly tank ve Sevgili Başar'ın hediye ettiği 32 ölçek P-47 Razorback kutusundan alınma 2 adet bazuka lançeri..

Resim
ZAFER YILMAZ
Hava Araçları Moderatörü

Mesajgönderen Ayhan Toplu » Cum Mar 12, 2010 3:10 am

Aynı anda bomba ve bazuka taşıyor mu bunlar.
crom ölüleri say!
Ayhan Toplu

Mesajgönderen ZAFER YILMAZ » Cum Mar 12, 2010 11:44 am

Ayhan Toplu yazdı:Aynı anda bomba ve bazuka taşıyor mu bunlar.

Ayhan,maket üreticileri;'Buyrun takın!' demişler..Dünyada kabul görmüş modelcilik sitelerinde hem bazuka hem bomba taşıyan bir çok kit mevcut.

Ben bazuka lançerlerini takmadan gerçek bir resim bulmak derdindeyim.. Bulamazsam takmayabilirim..
ZAFER YILMAZ
Hava Araçları Moderatörü

Mesajgönderen ZAFER YILMAZ » Prş Mar 18, 2010 8:32 am

Nazar mı değdi ne kite? :( sancak taraf bordada bulunan milliyet amblemini 1-2 mm öne yapıştırmışım;sökmek durumunda kaldım maalesef..

Resim

Hemen aklıma kitin kendi dekalleriyle eksiği tamamlamaka geldi ama arada farka bakar mısınız?

Resim

Hasegawa resmen 1-2 ton daha açık..Ne yapacağımı bilemiyorum.Sanırım bir Eaglecal dekal seti daha almam gerekecek..Elde bulunan 32 razorback dekallerine baktım;hasegawa ile aynı renkteler..

Vardır bir hayır diyelim..
ZAFER YILMAZ
Hava Araçları Moderatörü

Mesajgönderen Çağın Başaran » Prş Mar 18, 2010 10:36 am

Selam Zafer,

Bunları direk maskeleyerek yapabilirsin, köşeli falan olması yanıltmasın, oldukça kolaydır maskelemek. Yaparsın sen bunu...

Kolay gelsin.
Çağın
[ [ [ DEVAMIMI HEYECANLA BEKLEYİNİZ!.. ] ] ]
Çağın Başaran

Mesajgönderen Ogün BAYBURE » Pzt Mar 22, 2010 2:40 am

Ellerine sağlık Zafer çok güzel bir çalışma olmuş...
Ogün BAYBURE

Mesajgönderen ZAFER YILMAZ » Pzt Mar 22, 2010 8:15 am

Çağın ilgine teşekkür ederim ama bir taraf dekal bir taraf boya yapmak içimden gelmedi;paşa paşa dekal seti söyledim bende.. :oops:

Ogün Abi,çok sağol ama daha işi çok..Ankara'ya gideyim,dekal geldin,2-3 günde kiti ayağa kaldırırım inşallah..
ZAFER YILMAZ
Hava Araçları Moderatörü

Mesajgönderen ZAFER YILMAZ » Prş Nis 08, 2010 3:13 pm

Dekal geldi,uygulandı akabinde 2. kat x-22 fısfıslandı.Yağlıboya yıkama yapıldı.Ardından Quickboost resin namlular biraz ite kaka da olsa yerlerine takıldı..

Resim

Resim
ZAFER YILMAZ
Hava Araçları Moderatörü

Mesajgönderen ZAFER YILMAZ » Prş Nis 08, 2010 5:18 pm

Seçilmiş beyaz adam telefonda 'Ezel' dizisinin Ramiz Dayısı hesabı ' Yeeenimmm insanlar namluyu yanlış boyar,boyamak değil,düzeltmemektir sorun!' deyince pişmanlık+ hırs yaparak namlulara ayar çektim;gun metal değil,krom silver oldular.. (Gerçi geçenlerde Başar'da namlulara silver demişti de figürcü diye takmamıştım! :oops: )

Resim
ZAFER YILMAZ
Hava Araçları Moderatörü

Mesajgönderen Başar DOĞANER » Prş Nis 08, 2010 5:28 pm

Bütün görüşleri değerlendirecen sonra boyayacaksın yeğen :D
Kimileri için bir füzeydi. Kimileri için tabut. Pek yakında...
Başar DOĞANER

Mesajgönderen Ceki Erginbaş » Prş Nis 08, 2010 9:25 pm

Zafer bu da 10 numara oluyor. Bir de bu uçakla ilgili gereksiz bilgi vereyim. Bu uçak WHooooo olmadan önce hayatını "Ole-CockIII" olarak sürdürüyormuş.

Resim

Nerden biiliyorsun dersen Ole-Cock III ü uzunca bir zamandır modellemek istiyorum, ancak renkleri tam bir muamma olduğundan karar verip başlayamadım. Neyse ki bu uçağa ait renkli bir video bulunmuş son aylarda. Benden de bir Ole-cock görebilirsin ilerleyen aylarda. Kolay gelsin.
Üretime evet, polemiğe hayır!
Ceki Erginbaş

Mesajgönderen ZAFER YILMAZ » Cum Nis 09, 2010 12:11 am

Ceki Erginbaş yazdı:Zafer bu da 10 numara oluyor. Bir de bu uçakla ilgili gereksiz bilgi vereyim. Bu uçak WHooooo olmadan önce hayatını "Ole-CockIII" olarak sürdürüyormuş.

Nerden biiliyorsun dersen Ole-Cock III ü uzunca bir zamandır modellemek istiyorum, ancak renkleri tam bir muamma olduğundan karar verip başlayamadım. Neyse ki bu uçağa ait renkli bir video bulunmuş son aylarda. Benden de bir Ole-cock görebilirsin ilerleyen aylarda. Kolay gelsin.

Sevgili Ceki,

Eaglecal'un çıkartma kılavuzunda bundan zaten bahsediyor..Sonradan Uçak Olive drab'a boyanıyor.Ole Cock iken 61. avcı grubundan Donovan Smith tarafından kullanılmış,405. avcı grubuna geçinceJames Hopkins Amca direksiyona geçiyor ve Eli Gutierrez Amca Hopkins'in lisedeki Amerikan futbol takımının amblemi olan kurt kafasını uçağa çiziyor..

Keşke Ole cock'u bu kadar beğendiğini söyleseydin;yapardık sana bir kıyak.. ;)
ZAFER YILMAZ
Hava Araçları Moderatörü

Mesajgönderen Sancar Buhur » Cum Nis 09, 2010 11:19 am

Dekaller çok iyi oturmuş.

Güzel görünüyor uçak eline sağlık..
Sancar Buhur

ÖncekiSonraki

Dön Hava Araçları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir