Forum ana sayfa Modelcilik 5. Element 1/35 isimsiz

Kimine göre tahta... Ama biz plastikten şaşmayalım. Avatar' ın bükemediği bilim kurgu ve fantastik öğeleri buraya toplayalım...

1/35 isimsiz

Mesajgönderen ugurselek » Cum Mar 05, 2010 6:43 pm

demiştim size gaza gelirim ben diye :D önce bir senaryo salladım fallout tadında.

ingilizlerin en büyük hatası olmuştu evinin kapılarını iblise açmak. amerikanın japonlar üzerinde üstün başarı sağlaklarını ve büyük bir güç ile ezdiklerini görünce, amerikadan ve rusyadan nükleer çalışma yapan bilim adamlarını davet etmişlerdi britanyaya. kısa sürede kurulan laboratuvarlarda, hızlı bir şekilde farklı dozda etki yapacak nükleer bomba yapmayı planlıyorlardı. küçük kasabalar için de büyük metropoller için de alan genişliğine uygun bombalar bunlar. hemen üretime geçmek için hızlandılar, ve küçük ölçekli nükleer bombalarda başarılı da oldular aslında. avrupanın kuzey kıyılarındaki alman işgalinde olan tüm kasabaları artın B25ler ile bir gecede haritadan silebiliyorlardı.
kısa sürede gaza gelen britanya ipin ucunu kaçırdı ve bir gecede tüm britanya avrupayıda kendisi gibi çukura çekerek sessizliğe gömüldü. yüksek yoğunluktaki platinyumlar kontolden çıktı ve ardarda gelen patlamalar ile britanyanın güneyi kuzey ve batı avrupa coğrafyasını içine alarak yokoldu.

fakat bu sessiz savaşı bitirmedi, sadece boyutunu değiştirmişti. artık devletler az adetli ve yüksek vuruş gücüne sahip araçlara yönlenmiş, ellerindeki asları daha etkin kullanmanın yoluna bakıyordu.

.....devamı gelecek....

kitimize gelince

Gövde

ana gövde eski bir tamiya brummbar kiti. üzerinde deneyler yaptığım kit, hakan beyin projesinden sonra aktif göreve çağırıldı :D önce bunu deneyeceğim olmazsa marangoza gidip takozdan da bir gövde yapabilirim. brummbarın üzerine geç dönem bir kupola ekledim. dragonun tiger kitinden (şu 1300küsur parçalı olan) fazlalıkları gövdenin dekorasyonunda kullanacağım. arka tarafa dar bir platform ve korkuluk ekleyip kenarına da çerçeve çekeceğim mühhimmat ve mürettebatın inip binmesi için.

Resim

Resim

Resim
ugurselek

Re: 1/35 isimsiz

Mesajgönderen ugurselek » Cum Mar 05, 2010 6:43 pm

Yan Toplar

iki tarafta hareketli 76lık tiger topu bulunuyor. bunları 1/48 apache longbow un motor şaseleri içine yerleştirdim. kuru birleştirmede güzel durdu. olmazsa başka bişeyler daha sallarım. ve belki kitin üzerine 1/48 harrier dan kalma roket atar da ekleyebilirm :)

Resim

Resim

Resim
ugurselek

Mesajgönderen ugurselek » Cum Mar 05, 2010 6:44 pm

Yan TEk Top
Resim

Resim

Resim
ugurselek

Kuru Toplama
Resim

Resim

Resim
ugurselek

burada da kitimizin komuta kupolasından bir görüş elde etmeye çalıştım :D hedefte bir m3 bir de cromwell.

Resim

Resim

Resim

bu bebeğe henüz bir isim bulamadım. belki babybrumm ya da brummbaby olabilir.

1 hafta şehirdışında olacağım.
herkese iyi modeller
ugurselek

Dön 5. Element

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir