Forum ana sayfa Diğer Konular Alım-Satım FineScale Modeler Dergisi

Ticari olmayan ilanlarınız için

FineScale Modeler Dergisi

Mesajgönderen Levent BAYDAR » Pzt Mar 08, 2010 3:07 pm

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Gaziantepte olduğumdan dolayı gerek modellere gerekse malzemelere ulaşmam çok problemli oluyor bu yüzden yardımlarınızı istiyorum.Daha önceleri Adanaya gittiğimde aldığım ve daha sonra gerekli bağlantıları sağlayarak Gaziantepden temin etmeye çalıştığım FineScale Modeler dergisini artık almakta zorlanıyorum çünkü dağıtıcısı olan firma yani Dünya basın yayın artık Gaziantep bölge bayiliğini kapattığından dolayı detiyi almakta çok zorlanacağım.Bu sebebplerden dolayı bu dergiyi alan bi arkadaş varsa eğer bir tanede beim için alıp yollayabilecek bi arkadaş varsa eğer yardımlarını bekliyorum.

Not : Ben kendi açtığım konu başlığına neden bir cevap yazamıyorum acaba neden bilmiyorum ama engelleniyormuyuz yoksa herhangi bir kısıtlamam mı var.Bazı forumlarda kurallar var illaki şu kadar mesajınız olması gerek diye acaba böyle bir uygulama mı var bizim haberimiz yok.Adamına göre muamele diye bişey yoktur herhalde kimse beni yanlış anlamasın tabii ama birisi lütfen bir açıklama yapsın.

Yoğun çabalarım sonucu D&R dan dergiyi aylık olarak getirmeyi garantiledim ilgi gösteren herkese teşekkürler.
Konu kapanmıştır.
En son Levent BAYDAR tarafından Çrş Mar 10, 2010 6:30 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Levent BAYDAR

Re: FineScale Modeler Dergisi

Mesajgönderen Tolga ÜLGEN » Sal Mar 09, 2010 10:03 am

Daha önce birkaç kez konusu geçmişti. Avrupalı örneklerine göre oldukça geri kalsa da Türkiye' de elde edilebilirliği olan tek dergi neredeyse :) Dergiyi bayiden kaça alıyordunuz bilmiyorum ama daha önce de bahsettiğim gibi, neredeyse 2-3 dergi fiyatına yıllık abone olabilirsiniz ve dergi piyasaya çıkmadan elinize ulaşır. http://www.finescale.com adresinden abone olabilirsiniz. Ben Ankara' da olmama rağmen hep bu şekilde alıyorum dergiyi.
Tolga ÜLGEN

Dön Alım-Satım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir